Ζώδια Σήμερα 11/12: Ότι αξίζει, δε χαρίζεται, κατακτιέται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/12: Ότι αξίζει, δε χαρίζεται, κατακτιέται

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να τριγωνίζεται από τον Άρη στον Κριό η μέρα μας θα είναι γεμάτη ένταση και δυναμισμό. Οι δυο πλανήτες μας παροτρύνουν να δράσουμε άμεσα, να ξεκαθαρίσουμε τα θολά τοπία της ζωής μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αρκετές ιδέες, σκέψεις και σχέδια που έχουμε κάνει, τώρα πρέπει να γίνουν πράξεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Χρειάζεται θάρρος και μαχητικότητα για να πετύχουμε τους όποιους στόχους μας και γεγονός είναι ότι αν θέλουμε το καλύτερο, θα πρέπει να αγωνιστούμε, να το διεκδικήσουμε γιατί είναι νόμος ότι ό,τι αξίζει, δε χαρίζεται, κατακτιέται, ενώ οτιδήποτε αποκτιέται εύκολα δεν εκτιμάται!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Κριοί αφήστε τις θεωρίες και αναλάβετε δράση γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε τους προσωπικούς στόχους. Τώρα, που γυρίζει και έχετε δυναμική και σεξουαλικότητα γιατί μετά...

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες να είστε ετοιμοπόλεμοι και να εξαντλήσετε την τόλμη και την αποφασιστικότητά σας για να «κόψετε πόδια» και να βάλετε όσους το ζητά ο οργανισμός τους στη θέση τους, στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εκφράστε, διεκδικήστε, πολεμήστε για ένα καλύτερο μέλλον, αν αισθάνεστε ότι σας αξίζουν περισσότερα απ’ όσα έχετε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved