Ζώδια σήμερα 08/12: Άλλα σκέφτεσαι, άλλα κάνεις κι άλλα θέλεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/12: Άλλα σκέφτεσαι, άλλα κάνεις κι άλλα θέλεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 08 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στην Παρθένο, αναγκάζοντάς μας να εκλογικεύσουμε τα συναισθήματά μας για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα. Θα τα αναλύσουμε όσο δεν πάει, θα σταθούμε σε λεπτομέρειες, θα μετρήσουμε τα υπέρ και κατά, ώστε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη και να νιώσουμε καλύτερα. Ωστόσο, αρκετά από αυτά, με την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα φανούν άσκοπα κι ασήμαντα, οπότε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε τον μπούσουλα, να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα ή να βρεθούμε σε δίλημμα μεταξύ αυτών που προστάζει ο νους και αυτών που επιθυμεί η καρδιά μας!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, ίσως πρέπει να παραμείνετε αδρανείς σήμερα και να μην επιμείνετε να φέρετε σε πέρας ό,τι είχατε προγραμματίσει, αφού η εικόνα που έχετε για τα πράγματα είναι θολή και δε θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, μην αφήνετε τον έρωτα να θολώνει την κρίση σας και τις επιθυμίες σας να σας βγάζουν από το οικονομικό σας προϋπολογισμό. Καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί, παρά να πέσετε σε «σφάλματα».

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved