Ζώδια σήμερα 07/12: Δουλειές με φούντες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/12: Δουλειές με φούντες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου

Με τη Σελήνη στην Παρθένοξεκινά η εβδομάδα μας κι ενδεχομένωςτο πρόγραμμά μας να είναι αρκετά φορτωμένο με δουλειές, αρκετές εκ των οποίων χρειάζεται να γίνουν ή οφείλουμε να προνοήσουμε, ώστε να μην μαζευτούν πολλές αργότερα. Ωστόσο, μπορεί να βρούμε τον χρόνο για να κλείσουμε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία, μια δίαιτα ή θεραπεία που θα κάνει καλό στον οργανισμό μας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να φροντίσουμε φυτά, κατοικίδια ή τον εαυτό μας, με περισσότερη χαλάρωση και περιποίηση, όπως και να κάνουμε ξεσκαρταρίσματα ή πλάνα για τις επόμενες μέρες ή να προνοήσουμε για συγκεκριμένες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, το πρόγραμμά σας θα βγει έτσι όπως το είχατε φτιάξει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι. Φροντίστε όμως να κρατήσετε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας και μη φάτε όλη τη μέρα με δουλειές και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια πράγματα, όμως ξέρετε ότι αν «κλωτσήσετε» το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, κυρίως αν έπρεπε ήδη να έχουν γίνει κι εσείς συνεχώς τα αναβάλατε.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι επικεντρώνεστε στις πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις συναισθηματικές, ίσως γιατί οι δεύτερες απαιτούν περισσότερη «προσωπική δουλειά» και αφιέρωση χρόνου, ενώ οι πρώτες είναι επείγουσες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved