Ζώδια Σήμερα 04/12: Άσε τα παλιά στον... παλιατζή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/12: Άσε τα παλιά στον... παλιατζή

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου

Μέχρι το μεσημέρι, που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, οι εναλλαγές στη διάθεσή μας και τα πισωγυρίσματα είναι πολύ πιθανά, καθώς διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα μας πλημμυρίσουν, οι περισσότερες δυσάρεστες, αφού θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, οπότε δε θα είμαστε στα καλύτερά μας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πλημμυρίσουμε με αρνητικά συναισθήματα ή να αισθανθούμε την ανάγκη να κλειστούμε στο καβούκι μας.

Με το που θα περάσει στον Λέοντα θα ξαναβρούμε το κέφι, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό μας. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε, όπως μπορούμε, να ξεχάσουμε βάσανα και προβλήματα που μας ρίχνουν ψυχολογικά και να περάσουμε το βράδυ της Παρασκευής όσο καλύτερα γίνεται!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Λέοντες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά να τα πάρει ο... παλιατζής.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και απαιτήσεις φέρνουν μια μικρή αναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως καλύτερα να έρχονται στο φως και να αντιμετωπίζονται, παρά να μένουν κρυμμένα και να μεγεθύνονται.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν πρόσκαιρη ικανοποίηση.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved