Ζώδια Σήμερα 29/11: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/11: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Με την Σελήνη στον Ταύρο, μέχρι το απόγευμα, θα διατηρήσουμε την χαλαρότητα και την ηρεμία μας (μπορεί να αγγίξει και την απάθεια), ίσως γιατί δε θέλουμε να χαλαστούμε με θέματα της καθημερινότητας, που είτε δεν είναι σημαντικά είτε δεν είναι στο χέρι μας να λυθούν. Θέλουμε να έχουμε την ησυχία μας, την άνεση να απολαύσουμε τις μικροχαρές της ζωής και να αφήσουμε το οτιδήποτε να πάρει τον δρόμο του, χωρίς να παρέμβουμε.

Με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους όμως, θα μας πιάσει μια περίεργη κινητικότητα. Δε θα μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Θα έχουμε τη διάθεση να επικοινωνήσουμε, να δούμε, να μάθουμε, να κουβεντιάσουμε, αλλά και να τρέξουμε πολλές υποθέσεις μας. Δυστυχώς όμως οι κινήσεις και οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες κι αυτό μας κάνει περισσότερο ανήσυχους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να «διαφημίσετε» τον εαυτό σας, βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία σας. Δεν είναι απαραίτητο να βγείτε έξω για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με πείσμα, υπομονή, θέληση, αλλά κυρίως εξυπνάδα θα καταφέρετε αρκετά πράγματα. Αρκεί να μην υποτιμάτε τους άλλους, να μη χαλαρώνετε και να προσπαθήσετε να χωρέσετε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ψάξτε να βρείτε τον τρόπο για νακαταφέρετε να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε. Η εξυπνάδα δε σας λείπει, αυτό που σας λείπει ορισμένες φορές είναι η εστίαση σε ένα πράγμα τη φορά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved