Ζώδια Σήμερα 27/11: Κεραυνοβόλοι έρωτες και χωρισμοί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/11: Κεραυνοβόλοι έρωτες και χωρισμοί

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Το κλίμα θα ηλεκτριστεί επικίνδυνα σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανατρέποντας το υπάρχον σκηνικό στις σχέσεις μας. Ξαφνικοί έρωτες, έντονα συναισθήματα, αλλά και καβγάδες από ασήμαντη αφορμή, διαχωρισμοί, τάσεις αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις που μας περιορίζουν, απρόσμενες αλλαγές, εκπλήξεις και εκκεντρικότητα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει η Παρασκευή μας. Δεν αποκλείεται να επιχειρήσουμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο, επιλέγοντας το διαφορετικό, το ασυνήθιστο ή το πρωτότυπο.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καλώντας μας να αρχίσουμε το ψάξιμο. Μπορεί να ανακαλύψουμε πολλά ή μάθουμε για διάφορα που γίνονται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, μυστικά, εξομολογήσεις αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα μας αποκαλυφθούν, θα είναι πολύτιμα και ίσως, αν τα αξιοποιήσουμε την κατάλληλη στιγμή, να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση. Υπονοούμενα, καυστικά σχόλια και black humor είναι από τα... διασκεδαστικά στοιχεία της μέρας!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, ημέρα εκπλήξεων και αιφνιδιασμών η σημερινή, φροντίστε να είστε εσείς που θα ξαφνιάσετε. Πάντως προκλητικές συμπεριφορές, αντιδράσεις και διαμάχες δε θα γλιτώσετε. Φροντίστε όμως να μη χαθεί ο έλεγχος και σπάσει το σχοινί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, αμεσότητα και ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Πάντως, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους. Εσείς οφείλετε να πάρετε το ρίσκο σας ή την πρωτοβουλία για να αρχίσουν να κινούνται τα νήματα. Κάτι θα χάσετε, κάτι όμως θα κερδίσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved