Ζώδια σήμερα 23/11: Διώξε δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/11: Διώξε δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στους Ιχθύς, έρχεται να μας ηρεμήσει από τις εντάσεις και τα άγχη, να μας αναγκάσει να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις έντονες δράσεις και την ξέφρενη καθημερινότητα, ενδεχομένως και να μας ωθήσει να αποτραβηχτούμε για λίγο από τα πράγματα για να φορτίσουμε ενεργειακά τις μπαταρίες μας και να τα «βρούμε» με το μέσα μας. Το σίγουρο είναι ότι για να χαλαρώσουμε, θα πρέπει να απωθήσουμε δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και ο Ποσειδώνας με τον οποίο θα συναντηθεί, στρέφοντας την προσοχή μας σε καλλιτεχνικά θέματα, ακόμα και στο να απενεργοποιήσουμε σταθερά, κινητά και laptop και να το ρίξουμε στη μουσική, στα βιβλία, τις ταινίες ή... τον ύπνο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, ξαναβρίσκετε την ηρεμία και την καλή σας διάθεση! Μην αφήσετε τα αρνητικά vibes του περιβάλλοντος να σας επηρεάσουν, αντίθετα, μεταδώστε τη θετική σας ενέργεια και την αισιοδοξία στους άλλους, που το έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, μην εστιάζετε στο δέντρο, δείτε το δάσος! Η λογική δεν είναι σωστός οδηγός σήμερα. Λειτουργήστε με γνώμονα το καλό όλων, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσπαθήστε να καλμάρετε και ανοίξτε τις κεραίες σας. Η διαίσθησή σας θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved