Ζώδια Σήμερα 16/11: Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/11: Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Η Αφρροδίτη στο Ζυγό κάνει τετράγωνο σήμερα με τον Δία στον Αιγόκερω, φέρνοντας αισιοδοξία, ενθουσιασμό, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση και τις πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικούς έρωτες, ακόμα και μέσα στην πανδημία, που δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα. Υπάρχει ωστόσο και η αρνητική πλευρά: Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού (περισσότερο ηθικού, αφού είμαστε σε καραντίνα), ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά, μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δε θα τηρηθούν, απιστίες και πιθανοί χωρισμοί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η μέρα είναι αβανταδόρικη πολύ, αλλά κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτό που λέει ο λαός «κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις». Μη παρασύρεστε από το γενικό κλίμα γιατί οι χαρές δεν διαρκούν πολύ.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δε θαμπωθείτε από την πολύ χρυσόσκονη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved