Ζώδια σήμερα 15/11: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό - Ημίμετρα και αμφιβολίες δεν υπάρχουν

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/11: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό - Ημίμετρα και αμφιβολίες δεν υπάρχουν

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Ο κύκλος του φεγγαριού κλείνει (ή ανοίγει) σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιόκι όποια πάθη και επιθυμίεςπαρέμεναν κλεισμένα μέσα μας, τώρα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, ζητώντας μας επιτακτικά ικανοποίηση, καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε πιστοί στα θέλω μας και να α πραγματοποιήσουμε. Αισθανόμαστε σιγουριά και είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε ένα κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα καινούργιο, που θα μας φέρει πιο κοντά τόσο στους προσωπικούς, όσο και στους οικονομικούς μας στόχους, αν, μάλιστα, είναι στρατηγικά μελετημένο το σχέδιό μας, εύκολα θα επιτευχθεί, αφού ταυτόχρονα ο Ήλιος στο Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, δίνοντας τύχη, ευκαιρίες, λύσεις και ευκολίες.

Από την άλλη, το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που έχει κι αυτό ισχυρή επίδραση, μας καλεί να δώσουμε τέλος στις αμφιβολίες και τους δισταγμούς και με ή χωρίς πόνο καρδιάς να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να απεμπλακούμε από μια «πεθαμένη» ή «άρρωστη» κατάσταση. Οι μοιραίοι και παθιασμένοι έρωτες, τα βαθιά συναισθήματα, οι έντονες συγκινήσεις και οι απόλυτες καταστάσεις έχουν την τιμητική τους, οπότε όσοι δεν αντέχουν, ας μείνουν μακριά από τέτοιες ερωτικές ιστορίες!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας, κυνηγήστε τα «θέλω» σας, ανακαλύψτε καινούργια κίνητρα και εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να γίνετε απαιτητικοί έως και αχάριστοι και να μη βρίσκετε καμία ευχαρίστηση σε ό,τι έχετε, περιμένοντας και κάτι ακόμα περισσότερο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας κατακλύζουν σφοδρές επιθυμίες, ενώ προκλήσεις και πειρασμοί σας παρασύρουν σε άγνωστα μονοπάτια. Προσέξτε όμως και μην κάνετε ανεξέλεγκτα ανοίγματα, ερωτικά ή οικονομικά, εκτός κι αν έχετε βάσιμες υποψίες ή πληροφορίες ότι θα πιάσουν τόπο. Μπείτε στο χορό, με δική σας ευθύνη και μόνο αν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα βήματα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved