Ζώδια Σήμερα 14/11: Έχεις το κίνητρο και τα μέσα για να επικρατήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/11: Έχεις το κίνητρο και τα μέσα για να επικρατήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε οικονομικά ή επαγγελματικά μας ζητήματα, αλλά και να βγούμε από προσωπικά αδιέξοδα. Το ένστικτό μας είναι ισχυρό και η αποφασιστικότητά μας μεγάλη, όπως επίσης και η διάθεσή μας να τα βάλουμε όλα κάτω, ένα προς ένα και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας. Μας δίνονται τα κίνητρα για να δράσουμε, έχουμε τα μέρα για να επικρατήσουμε έναντι αντιπάλων ή όποιου μας υποτιμά, οπότε καλό θα ήταν να περάσουμε στο προσκήνιο και να αναλάβουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ύπουλα παιχνίδια και παρασκηνιακές δράσεις, τώρα θα έρθουν στο φως και θα γίνουμε γνώστες όλων των καταστάσεων που επικρατούσαν, που δεν γνωρίζαμε ή υποψιαζόμασταν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Αιγόκεροι, έχετε τον τρόπο έχετε και τα μέσα, οπότε εκμεταλλευτείτε τα για να κάνετε παιχνίδι και να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο! Αν είναι προσωπικός-ερωτικός, να ξέρετε ότι δεν έχετε αντίπαλο!

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι καλείστε να πάρετε γενναίες αποφάσεις, ίσως και να βάλετε τέρμα σε κάποιες παθογένειες στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες. Περπατήστε αργά, προσεκτικά και τσεκάροντας τα πάντα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved