Ζώδια Σήμερα 13/11: Χαμόγελα που σκλαβώνουν...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/11: Χαμόγελα που σκλαβώνουν...

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς μας χάρη και ευγένεια στις συναναστροφές μας και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες σχέσεις μας. Μάλιστα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δε κοστίζουν απολύτως τίποτα, αντίθετα ανοίγουν πόρτες, κάτι που βοηθά τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά μας. Ένα χαμόγελο και ένα κομπλιμέντο αρκούν για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Μετά μπαίνει στον Σκορπιό, ρίχνοντάς μας κατευθείαν στα βαθειά και βάζοντας τέλος στις ανάλαφρες επαφές και φλερτ. Η απολυτότητα, η ανάγκη για έλεγχο κι η δυσπιστία μας θα είναι μεγάλη. Βλέπουμε με επιφύλαξη τους πάντες και τα πάντα και υποψιαζόμαστε παντού σκοτεινά κίνητρα ή σκοπιμότητα και ανειλικρίνεια. Το ένστικτό μας, όμως, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε σωστή διάκριση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Σκορπιοί, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας! Εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η μεγάλη αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Έχετε το πακετάκι και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι σας έχει κάτσει στο μυαλό.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ακολουθήστε την διπλωματική οδό για να επιλύσετε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, αλλά βάλτε και τα όριά σας γιατί οι πολλές υποχωρήσεις, στο τέλος, θα σας φέρουν σε δυσχερή θέση.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved