Ζώδια Σήμερα 09/11: Έλα απόψε να «καούμε»!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/11: Έλα απόψε να «καούμε»!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 09 Νοεμβρίου

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφρροδίτη στο Ζυγό θα αντιπαρατεθεί με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, οπότε η σεξουαλικότητα, αλλά και διεκδικήσεις παλιών και νέων προσώπων, ζήλιες, ανταγωνισμοί κι αντιζηλίες θα αναζωπυρωθούν, δίνοντάς μας μια άλλη πλευρά του έρωτα, αυτή που διακατέχεται από το πάθος και χάνει κάθε επαφή με τη λογική. Ο εγωισμός θα αγγίξει το κόκκινο, τα όρια μάλλον θα ξεπεραστούν, οπότε είναι πιθανοί χωρισμοί και συμφιλιώσεις. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οποιαδήποτε ηρεμία ή σταθερότητα στις σχέσεις φαντάζει ανέφικτη, όπως επίσης και η αντοχή της στον χρόνο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο χάνεται και είτε υπάρχει ερωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να αποχαιρετήσετε... το δίκιο ή το μυαλό σας. Βγάλτε στο κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την ερωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα... δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved