Ζώδια Σήμερα 02/11: Αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/11: Αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 02 Νοεμβρίου

Μάλλον περί Τσαγκαροδευτέρας πρόκειται, καθώς σήμερα δεν θα έχουμε και πολύ διάθεση για τρέξιμο και δουλειές, άλλωστε η Σελήνη, που θα βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα στον Ταύρο θα είναι σύμφωνη με το mood μας, αφού κι αυτή δεν είναι της πίεσης, της φούριας και των νεύρων. Είμαστε νωχελικοί, όλα τα κάνουμε στους δικούς μας χρόνους, δεν μπορούμε να βιαστούμε ή να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας και να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας για οτιδήποτε δεν αξίζει.

Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί και εξωστρεφείς, θα πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί και θα αυξήσουμε κατά πολύ τις δραστηριότητές μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες και πολύ ορεξάτοι δε θα είστε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι γύρω σας δεν συμμερίζονται την κατάστασή σας, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας αρχίσουν τη γκρίνια και τις απαιτήσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δεν είστε σε φάση να κυνηγήσετε οτιδήποτε, οικονομικά ή ερωτικά κι ίσως καλά κάνετε αφού με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved