Ζώδια Σήμερα 21/10: Κράτα ψηλά τον πήχη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/10: Κράτα ψηλά τον πήχη

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων μας το εαυτό του και τα θέλω του και πάνω σε αυτή τη βάση γινόμαστε πιο παθιασμένοι και ασυμβίβαστοι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην προσωπική και ιδιαίτερα στην ερωτική μας ζωή. Δεν κάνουμε «σκόντο» στα στάνταρ μας, ο πήχης παραμένει ψηλά γιατί το παν είναι να μείνουμε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με αυτό που θα πετύχουμε. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται αποκλειστικά στη δημιουργία ισχυρών δεσμών, που αντέχουν στον χρόνο με άτομα που, εκτός από ερωτική χημεία, μπορούμε να βασιστούμε, να εμπιστευτούμε και δε μας αγγίζουν οι εφήμερες αγάπες και οι πρόσκαιρες απολαύσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες, πάρτε το απόφαση! Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved