Ζώδια σήμερα 16/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό-Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό-Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται στον Ζυγό, η οποία θα μας στριμώξει αρκετά, έχοντας ως κύριο στόχο να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, να κρατήσουμε αυτές τις λίγες και εκλεκτές και να λήξουμε τις άλλες, που λόγω ανασφάλειας ή έλλειψης τόλμης, δεν πετάμε. Ταυτόχρονα, μας κάνει λιγότερο διαλλακτικούς, ασυμβίβαστους (λόγω συμμετοχής Πλούτωνα και Κρόνου) και με διάθεση να σταθούμε στα στις διαφορές που μας χωρίζουν κι όχι στις ομοιότητες που μας ενώνουν, γι’ αυτό και είναι πιο εύκολο να υπάρξουν ρήξεις, διασπάσεις και χωρισμοί, παρά καινούργιες σχέσεις, δέσιμο και συνεργασίες, όπως κανονικά θα ήταν με τον Ζυγό να κάνει παιχνίδι μόνος του.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βάλτε στην άκρη αμφιβολίες και αμφιταλαντεύσεις και κοιτάξτε προσεκτικά για να δείτε τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει μέσα από τις σχέσεις σας. Το πιο πιθανό είναι η ζυγαριά να γείρει προς τη δεύτερη πλευρά να πρέπει να προχωρήσετε σε δραστικές τομές.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αναγκάζεστε να χωρέσετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, καθώς ερωτικά και οικονομικά δεν έχετε εναλλακτικές λύσεις και περιθώρια επιλογής. Το να παραμείνετε κάπου ίσως σας κάνει μεγαλύτερη ζημιά, από το να αποχωρήσετε.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved