Ζώδια Σήμερα 13/10: Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/10: Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 13 Οκτωβρίου

Η αντίθεση του Ήλιου στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό έρχεται να χαλάσει το όμορφο κλίμα της χθεσινής μέρας. Η παρόρμηση είναι έντονη, η ανοχή μας είναι σχεδόν ανύπαρκτη, όπως επίσης και ο αυτοέλεγχος κι ο θυμός είναι αυτός που μας ορίζει, οπότε είναι πιθανές σφοδρές εντάσεις και τσακωμοί. Μια αφορμή αρκεί για να πυροδοτήσει καταστάσεις απείρου κάλλους, να τα κάψουμε όλα, μέσα στην «τρέλα» μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Ξεκαθαρίσματα και ξεσκαρταρίσματα θα γίνουν, ενώ θα βγάλουμε μια επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά που φυσικά δεν είναι για καμάρι, προκειμένου να... νικήσουμε τον όποιο αντίπαλό μας. Παρ’ όλα αυτά κινδυνεύουμε να κάψουμε τα ξερά μαζί με τα χλωρά...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, στα άρματα είστε, έτοιμοι να κόψετε κεφάλια και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την ορμή σας. Το θέμα είναι να καταλάβετε ότι όταν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, δύσκολα κρατάτε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές απώλειες και για σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, βγάζετε νύχια, προκειμένου να διεκδικήσετε ή να προστατέψετε τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας και αλίμονο σε όποιον τα βάλει στο μάτι. Ωστόσο, μην κάνετε βιαστικές ή σπασμωδικές ενέργειες γιατί δε θα το αποφύγετε.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved