Ζώδια Σήμερα 09/10: Σαν... μαύρη τρύπα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/10: Σαν... μαύρη τρύπα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 09 Οκτωβρίου

Για μια ακόμα φορά, αυτήν ως ανάδρομος, ο Άρης στον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να μας φτάσει στον πάτο για να μας αναγκάσει να ανέβουμε στην επιφάνεια, ενώ πρακτικά φέρνει δυσάρεστα γεγονότα και καταστάσεις που θα μας στενοχωρήσουν. Και πάλι θα έρθουν στη επιφάνεια ανταγωνισμοί, έχθρες, ακόμα και μυστικά σχέδια ή ενέργειες εναντίον μας που αν δεν μας «λαβώσουν», θα μας ωθήσουν στο να ανταπαντήσουμε με τα ίδια μέσα, ακόμα και να εκδικηθούμε για κάτι που μας έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς εδώ ισχύει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου»! Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να διαγράψουμε και να τελειώσουμε οριστικά με ανθρώπους και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν ή σέρνονται, να απεγκλωβιστούμε και να απαλλαγούμε οριστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έρχεστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις αλλά και με κακή πλευρά των άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να φανείτε δυνατοί και να τελειώσετε μια και καλή μαζί τους ή να αποδεχτείτε την ήττα σας και να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια. Πιθανό είναι όμως ό,τι δεν κάνετε εσείς να το πάθετε από την άλλη πλευρά.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά και οικονομικά είστε βαρέλι δίχως πάτο και πρέπει άμεσα να πάρετε πρωτοβουλίες γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να δείτε προκοπή. Πάντως μια χασούρα είναι πολύ πιθανή.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved