Ζώδια Σήμερα 02/10: Αφροδίτη στην Παρθένο-Ας είμαστε ρεαλιστές!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/10: Αφροδίτη στην Παρθένο-Ας είμαστε ρεαλιστές!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 02 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στην Παρθένο, καλώνταςμας να αποκτήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση, όσον αφορά στην ερωτική μας ζωή αλλά και τα υλικά μας αγαθά. Το πώς είναι πραγματικά και το πώς θέλουμε ή θεωρούμε εμείς ότι είναι τώρα θα το διαπιστώσουμε, αφού μας προτρέπει να τα περάσουμε όλα από κόσκινο, να τα συγκρίνουμε και να βγάλουμε την τελική μας κρίση, χωρίς να παρασυρόμαστε από συναισθήματα. Θα γίνουμε πιο παρατηρητικοί, θα δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστή διάκριση, εφ’ όσον θέλουμε κάθε σχέση μας να είναι ποιοτική και ουσιαστική και να ανταποκρίνεται στις πρακτικές κι όχι μόνο τις αισθηματικές ανάγκες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, λογικό είναι να πάρετε τα πάνω σας, αφού και το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσετε και θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε το παιχνίδι στα μέτρα σας και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ένας έρωτας μάλιστα είναι προ των πυλών!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, το να κινηθείτε σε μια ρεαλιστική βάση, να παραμείνετε συνεπείς και συνεσταλμένοι είναι αυτά που θα φέρουν την επιτυχία στα επαγγελματικά και τη βελτίωση στις σχέσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δε γίνεται χωρίς δουλειά...

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Αιγόκεροι, η κάλυψη των συναισθηματικών αλλά και πρακτικών σας αναγκών είναι το κύριο μέλημά σας, οπότε κάθε επιλογή σας, ερωτική ή οικονομική θα πρέπει να κριθεί κάτω από αυτή τη βάση, ώστε να βγείτε ουσιαστικά κερδισμένοι.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved