Ζώδια Σήμερα 01/10: Πανσέληνος στον Κριό-Με το ζόρι παντρειά;

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/10: Πανσέληνος στον Κριό-Με το ζόρι παντρειά;

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 01 Οκτωβρίου

1η του μήνα σήμερα και ο Οκτώβριος κάνει δυναμική είσοδο, καθώς ξημερώματα προς τις 2 του μήνα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό η οποία μας καλεί να πάρουμε θέση μάχης και να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας, αδιαφορώντας για τα θέλω ή τις αντιδράσεις των άλλων. Η ειλικρίνεια των προθέσεων, η επίτευξη των επιδιώξεών μας, αλλά και το να κρατήσουμε κάθε σχέση, χωρίς να κάνουμε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς που είναι κατά μας ή -χειρότερα- είναι αντίθετες με αυτά που πραγματικά θέλουμε είναι το κύριο ζητούμενο. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται κι αυτό το ξέρουμε καλά κι αν γίνει, τότε η κατάληξη δε θα είναι η επιθυμητή. Γι’ αυτό καλούμαστε να ακούσουμε τα «συναισθήματά» μας κι ανάλογα να πορευτούμε. Καλό Μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είστεεπικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας και εδώ είναι που θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε, αν έρχονται σε αντίθεση με αυτά των άλλων. Κάποια από τις δυο πλευρές θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, ανάλογα με το τίμημα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία και να μη θιγείτε ερωτικά ή οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα να μη θίξετε και την άλλη πλευρά. Όμως, αναγκαστικά πρέπει να βάλετε πρώτα τον εαυτό σας και να μην βιώνετε καταστάσεις που δε σας αρέσουν.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved