Ζώδια Σήμερα 29/09: Τα βάσανα δεν είναι τιμωρία, είναι αποτέλεσμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/09:  Τα βάσανα δεν είναι τιμωρία, είναι αποτέλεσμα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό για μια ακόμα φορά (σε σύντομο χρονικό διάστημα) συγκρούεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (που παρεμπιπτόντως είναι κι αυτός ανάδρομος) οπότε εύκολη την Τρίτη δε θα τη χαρακτηρίζαμε. Αντίθετα, τα προβλήματα και τα εμπόδια θα είναι αρκετά, όμως δε θα έχουμε σε αρκετές περιπτώσεις ούτε την ανεκτικότητα, ούτε την υπομονή για να τα δούμε λογικά και ψύχραιμα, για να αντιληφθούμε ότι ενδεχομένως είναι αποτέλεσμα λανθασμένων μας ενεργειών ή επιλογών και να βρούμε λύσεις. Πολύ περισσότερο αν έχουν παρουσιαστεί ήδη στο πρόσφατο παρελθόν και εφ’ όσον δε λύθηκαν, επανεμφανίζονται, απαιτώντας τώρα να τελειώνουμε με δαύτα. Κατά τα άλλα, να αναμένουμε ατυχήματα, ρήξεις, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προφανώς κάτι κάνατε λάθος, κάτι δεν λειτούργησε σωστά, κάποια εκτίμησή σας ήταν άστοχη, γι’ αυτό τώρα αντιμετωπίζετε προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Κάποιες συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, οπότε να είστε προετοιμασμένοι, ίσως μάλιστα η κατάσταση να μη σώζεται.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κάτι από το «ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος» θυμίζει η σημερινή μέρα για τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Πρέπει όμως να αποφασίσετε τι αξίζει να παλέψετε για να κρατήσετε και τι να το αφήσετε πίσω σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved