Ζώδια Σήμερα 28/09: Φωτιά είναι ο έρωτας που ζούμε...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/09: Φωτιά είναι ο έρωτας που ζούμε...

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Το τρίγωνο της «φωτιάς» (και κυριολεκτούμε, από αστρολογικής άποψης) με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Άρης στον Κριό είναι αυτό που ξεχωρίζει στη σημερινή μέρα, καθώς της δίνει μια έντονη ερωτική απόχρωση. Το ταμπεραμέντο είναι φλογερό και η αλήθεια είναι ότι μόλις μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δε θα την αφήσουμε να πάει χαμένη! Το επίμονο φλερτ, η διεκδίκηση και το πάθος είναι στο μενού, ωστόσο η δημιουργία ενός καινούργιου καυτού ειδυλλίου δεν είναι πιθανή, εκτός αν κάπου, κάποτε ξεκίνησε ένα love story που έμεινε στη μέση, καθώς μιλάμε για ανάδρομο Άρη! Αντίθετα, παλιοί έρωτες θα ξαναφουντώσουν, «άσωτοι/ες» ίσως επιστρέψουν και οι καρδιές θα σπάσουν από τα καρδιοχτύπια. Λάθος ή σωστό; Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Λέοντες, αν είστε σίγουροι ότι ένα πρόσωπο κρατά την ευτυχία σας στα χέρια του, μην καθυστερείτε! Τώρα είναι η ώρα να το κατακτήσετε. Το σίγουρο είναι ότι είστε ακαταμάχητοι και «όχι» δε θα ακούσετε.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, παλιές αντιζηλίες, έρωτες και πάθη θα αναζωπυρωθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Η παθητική στάση ίσως φέρει και το τέλος στις σχέσεις σας. Γι’ αυτό δείξτε τι θέλετε και τι όχι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το μέλλον σας κρύβεται στο πρόσφατο παρελθόν σας; Μια δεύτερη ευκαιρία σε σας ή στην άλλη πλευρά ενδεχομένως να έχει θετική κατάληξη.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved