Ζώδια Σήμερα 25/09: Είναι η μέρα βροχερή...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/09: Είναι η μέρα βροχερή...

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να συναντιέται διαδοχικά με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο, σίγουρα δε μιλάμε για μια ασυννέφιαστη Παρασκευή, παρότι θα ξεκινήσει με καλές προδιαγραφές και θα έχει κάτι από την ξενοιασιά της. Στη συνέχεια όμως θα αρχίσουμε να πέφτουμε, να μας πιάνουν ανασφάλειες και να έχουμε βαριά ή μελαγχολική διάθεση, με ή χωρίς αιτία. Θα γίνουμε εσωστρεφείς, ενώ είναι πιθανό να μας καταβάλλει η κούραση (περισσότερο ψυχολογική) των τελευταίων ημερών και να μην έχουμε το κουράγιο να διαχειριστούμε το οτιδήποτε ή να θεωρήσουμε ότι ματαιοπονούμε, αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά πίσω και δούμε ότι δεν καταφέραμε όσα θέλαμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, εσείς μόνο μπορείτε να χειριστείτε σήμερα τις όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν και να τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και λογικά. Με χαρακτηριστική άνεση λύνετε προβλήματα άλλων, τους δικούς σας τους καημούς όμως ποιος θα τους ακούσει;

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, εννοείται ότι η μέρα δεν είναι για να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά ό,τι κρίνεται απαραίτητο για τη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Δικαίως εκνευρίζεστε ή δυσανασχετείτε, αλλά αφού δε γίνεται αλλιώς, φροντίστε να το ξεπεράσετε σύντομα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, δεν ευνοούνται καλοπέραση, χαλαρότητα και ανεμελιά σε κανέναν από τους ζωτικούς τομείς, οπότε οφείλετε να προσέχετε και να μην αγνοείτε τις συνέπειες των όποιων πράξεων ή επιλογών σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved