Ζώδια σήμερα 23/09: Τα προβλήματα παραμένουν άλυτα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/09: Τα προβλήματα παραμένουν άλυτα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, με τον Ερμή να τετραγωνίζεται από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δεν είναι εύκολο ούτε και απλό να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, ενώ τα διλήμματα θα μας βασανίσουν. Από την άλλη, οι ειδήσεις που θα λάβουμε ή μια δυσάρεστη εξέλιξη πιθανόν να μας αναγκάσουν να επιλέξουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε κι όχι αυτό που θέλουμε ή να μας σπρώξουν σε αποφάσεις, που σε άλλη περίπτωση δε θα παίρναμε. Επιπλέον, αναβολές, ακυρώσεις, έλλειψη κατανόησης ή στοιχειώδους συνεννόησης στις επαφές μας και θα μπλοκάρουν κάθε επικοινωνία και μετακίνηση και να προκαλούν δυσαρέσκεια, απογοήτευση και παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ζητάτε και σας ζητούν τον λόγο για αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν, ενώ έπρεπε, το ζήτημα όμως είναι ότι κάποιος πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να κάνει τη βρώμικη δουλειά, προκειμένου να επανέλθει σύντομα η ισορροπία.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, η αναβλητικότητα ή απροθυμία να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις για να βγείτε από ένα οικονομικό ή ερωτικό πρόβλημα έχει και συνέπειες. Τώρα μην γκρινιάζετε

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved