Ζώδια σήμερα 22/09: Κι επίσημα Φθινόπωρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 22/09: Κι επίσημα Φθινόπωρο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό φέρνοντας και επίσημα το Φθινόπωρο, με άλλα λόγια, έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η μέρα ισοφαρίζει σε διάρκεια τη νύχτα, αλλά με τη δεύτερη να αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται, για να μας βάλει σε ένα διαφορετικό mood. Οι σχέσεις μας γίνονται πρωταρχικό μας μέλημα και θα καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας, για να τις βελτιώσουμε, βάζοντας στην άκρη το Εγώ μας για χάρη του Εμείς και βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο για να γεφυρωθούν οι διαφορές, να μειωθούν οι εντάσεις και η φαγωμάρα και να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου και λογικό είναι όλοι οι προβολείς να είναι στραμμένοι πάνω σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή, αλλά και τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καλό θα ήταν να βρείτε την υπομονή και τη διάθεση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας για να επαναφέρετε την ισορροπία στο περιβάλλον σας, είτε το οικογενειακό είτε το επαγγελματικό ή της σχέσης σας. Το παν είναι να βρείτε τι σας ενώνει!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, με σκοπό να καλυτερεύσετε τις συνθήκες της ζωής σας, αλλά χωρίς να στερηθείτε ό,τι σας δίνει προσωπική ευχαρίστηση ή σας κάνει να νιώθετε ωραία.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved