Ζώδια Σήμερα 21/09: Να είσαι υποψιασμένος για όλα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/09: Να είσαι υποψιασμένος για όλα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Με τον Ερμή στο Ζυγό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια ευχάριστη μέρα, καθώς θα πληροφορηθούμε για συκοφαντίες ή πλεκτάνες, θα γίνουν ανακαλύψεις κι αποκαλύψεις, ίσως λάβουμε δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να μην αφορούν σε μας, αλλά σε άτομα που γνωρίζουμε, ενώ μυστικά και στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα μας αλλάξουν τελείως την εικόνα για πρόσωπα και πράγματα. Και εμείς όμως θα είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και θα βασανίζουν το μυαλό μας αρνητικές σκέψεις. Πάντως, καλού-κακού, ας είμαστε υποψιασμένοι, ας διασταυρώσουμε το κάθε τι που θα μάθουμε, καθώς αφέλεια και καλή προαίρεση δε θα μας βγουν σε καλό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια πίκρα μπορεί να τη λάβετε σήμερα και να πέσετε ψυχολογικά από αυτά που θα μάθετε και αφορούν είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Πλέον όμως είναι μονόδρομος οι οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα μάθετε μια αλήθεια που θα είναι αρκετά σκληρή, ίσως όμως σας «σώσει», παρά τη στενοχώρια που θα σας δημιουργήσει, αφού πλέον θα ξέρετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved