Ζώδια Σήμερα 16/09: Φρόντισε για την υγεία και την ευεξία σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/09: Φρόντισε για την υγεία και την ευεξία σου

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το πρόγραμμά μας θα είναι αρκετά φορτωμένο με δουλειές είτε του σπιτιού είτε της εργασίας μας, αρκετές εκ των οποίων είναι καθαρά «διαδικαστικές» ή βαρετές, που πρέπει να γίνουν, όπως καταγραφές, ξεσκαρτάρισμα χρήσιμων και άχρηστων αντικειμένων ή καθαρισμό και τακτοποίηση χώρων.Ωστόσο, μπορεί να βρούμε τον χρόνο να φροντίσουμε φυτά και κατοικίδια ή τον εαυτό μας, με περισσότερη χαλάρωση και περιποίηση. Ενδεχομένως να κλείσουμε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι όλα θα τα κάνετε σήμερα, το πρόγραμμά σας θα βγει έτσι όπως το είχατε φτιάξει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι. Μετά όμως χαλαρώστε και απολαύστε τα έργα σας γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες λίγο η πίεση, λίγο μια κριτική που θα σας ασκηθεί γιατί δεν ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο, λίγο η άρνησή σας να φάτε τη μέρα σας με βαρετές δουλειές, δε τη γλιτώνετε την ένταση. Κι εννοείται ότι θα «κλωτσήσετε» γιατί αρκετά από αυτά που σας ζητούν τα θεωρείτε ψυχαναγκαστικά.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι επικεντρώνεστε στις πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις συναισθηματικές, ίσως γιατί οι δεύτερες απαιτούν περισσότερη «προσωπική δουλειά» και αφιέρωση χρόνου, ενώ οι πρώτες είναι επείγουσες.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved