Ζώδια Σήμερα 15/09: Γυρίζει ο τροχός!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/09: Γυρίζει ο τροχός!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, σήμερα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, απελευθερώνοντάς μας από συνήθειες και εξαρτήσεις και ζητώντας μας να ακολουθήσουμε ένα άλλο μοντέλο. Οι αναταράξεις θα είναι αρκετές, οι εκπλήξεις επίσης, ανατρέποντας ή αλλάζοντας τελείως τις ισορροπίες στις σχέσεις, την ερωτική ζωή ή τα οικονομικά μας. Σαφώς θα υπάρξουν αντιδράσεις, εντάσεις και ρήξεις, αφού τα θέλω είναι διαφορετικά ή υπάρχει αδυναμία προσέγγισης ενός καινούργιου τρόπου που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε όσα επιθυμούμε. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι... τελευταίοι να έρθουν πρώτοι και το ανάποδο.

Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή στο Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω σπρώχνει σε μια υπερβολή συμπεριφορών και ενεργειών, που δε βοηθά στην επιστροφή στην ομαλότητα. Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, σχεδόν παιδικά καμώματα και παρορμητικές αποφάσεις, πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο στην καθημερινότητα, τις επαφές και τις μετακινήσεις μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ήρθε ο καιρός να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ώστε να φτάσετε πιο άμεσα στους στόχους σας, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Άλλωστε σε μια περίοδο ανατροπών, το να προσπαθήσετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε είναι χαμένος κόπος!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σήμερα υπάρχει μια γενικευμένη αστάθεια, κάτι που δε βοηθά ούτε το να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ούτε και να φρενάρετε την όποια εξέλιξη. Αφήστε λοιπόν τα πράγματα να τσουλήσουν κι όπου σας βγάλει.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved