Ζώδια Σήμερα 13/09: Το χθες μας καταδιώκει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/09: Το χθες μας καταδιώκει

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Μέχρι αργά το απόγευμα, που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, η επιστροφή στο παρελθόν είναι πολύ πιθανή, μόνο που δε θα θυμόμαστε ευχάριστες στιγμές, αλλά αρνητικά βιώματα και δύσκολες καταστάσεις που θα μας ρίξουν ψυχολογικά, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος απέναντί της, μάλλον στοχεύουν στην «συναισθηματική μας ωρίμανση» με σκληρό ή άχαρο τρόπο. Ενοχές, ανασφάλειες, αλλά και πικρίες για πρόσωπα και καταστάσεις που ζήσαμε δεν αποκλείεται να μας καταβάλλουν και να χάσουμε κάθε καλή διάθεση.

Ευτυχώς, με το που θα περάσει στον Λέοντα, όλα αυτά θα μπουν στο... χρονοντούλαπο και θα ανακτήσουμε τη θετική μας ενέργεια, το ταμπεραμέντο και τη ζωντάνια μας, ατενίζοντας το αύριο με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε κολλήσει στο «τότε που έγινε αυτό» και χαλιέστε, λες και μπορείτε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω να διορθώσετε ή να αλλάξετε τα πράγματα. Όσο τα αναμασάτε, τόσο θα στενοχωριέστε.

Δίδυμοι και Τοξότες, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά ίσως νιώσετε απροστάτευτοι ή ανασφαλείς.

Λέοντες, εσείς θα αρχίσετε να ξεχωρίζετε μόλις πέσει ο ήλιος, όσο και αν αυτό σας φαίνεται οξύμωρο! Ετοιμαστείτε να σκορπίσετε τη λάμψη σας παντού!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved