Ζώδια Σήμερα 11/09: Άλλο τι δείχνει κι άλλο τι ισχύει!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/09: Άλλο τι δείχνει κι άλλο τι ισχύει!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος στην Παρθένο σήμερα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προκαλώντας κατ’ αρχάς ένα κομφούζιο στην καθημερινότητά μας και τις δράσεις μας και δεύτερον δημιουργώντας μπερδέματα, αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Αρκετοί θα φανούν κατώτεροι των περιστάσεων, δε θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, καθώς διχάζονται ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά ή τι ισχύει στην πραγματικότητα, αφού άλλα φαίνονται κι άλλα είναι. Οι ψευδαισθήσεις, οι εξαπατήσεις, οι λανθασμένες εκτιμήσεις και οι απογοητεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ μπορεί να αποκαλυφθούν παγίδες, ψέματα και δικαιολογίες και να χαθεί πάσα ιδέα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται. Επιπλέον, μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί θα διαψευστείτε οικτρά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η απογοήτευση είναι κοντά, καθώς θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα σας πουλούσαν παραμύθια, κρύβοντας επιμελώς τους δράκους, είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved