Ζώδια Σήμερα 10/09: Αναστολή δράσεων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/09: Αναστολή δράσεων

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης, από χθες, βρίσκεται σε στάση κι από αύριο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 15/11, στερώντας μας τη δυνατότητα δράσεων, πρωτοβουλιών και αποφάσεων, που έχουν να κάνουν με καινούργια εγχειρήματα, έργα και προσπάθειες, δίνοντάς μας όμως την ευκαιρία να επιλύσουμε μια και καλή θέματα που δημιουργήθηκαν και έμειναν άλυτα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αναβιώσουν παλιές έχθρες και ανταγωνισμοί, που θεωρούσαμε ότι είχαν εξαφανιστεί ή να ταλαιπωρηθούμε από βλάβες σε εξοπλισμούς και εργαλεία της δουλειάς μας. Αν όμως είχαμε ξεκινήσει μια τεχνική εργασία και την αφήσαμε στη μέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την ολοκληρώσουμε. Προσοχή χρειάζεται και στις κινήσεις και μετακινήσεις μας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, νιώθετε ξαφνικά ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος να οργανώσετε τη στρατηγική σας για να «χτυπήσετε» όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή! Εκμεταλλευτείτε την και μη σας πιάνει ανυπομονησία.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, «τα νεύρα σας, τα χάπια σας…» θα είναι αυτή η περίοδος, αφού εκτός από προβλήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο στη σχέση, στη δουλειά ή το σπίτι σας, έχετε και ζημιές να αντιμετωπίσετε που σας βγάζουν εκτός ορίων και προϋπολογισμού.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν κατά κάποιο τρόπο κάνατε σύγκριση του πριν και του μετά στην οικονομική ή ερωτική σας ζωή, τώρα θα διαπιστώσετε στην πράξη τις διαφορές, αφού το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας μαζί του καταστάσεις που ούτε τότε, ούτε τώρα σας είναι ευχάριστες.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved