Ζώδια Σήμερα 05/09: Όλα στο ζύγι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/09: Όλα στο ζύγι

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής, τα ξημερώματα, περνά στον Ζυγό, αφήνοντας πίσω του την πρόσθεση και την αφαίρεση, την ανάλυση και το μέτρημα! Όλα τα δεδομένα θα τα βάλουμε σε μια ζυγαριά για να βγάλουμε το τελικό μας πόρισμα και η σωστή διαχείρισή τους είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις ή να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες. Γι’ αυτό μπορεί να φανούμε διστακτικοί, ότι καθυστερούμε χαρακτηριστικά ή ότι αμφιβάλλουμε συνεχώς. Όμως, πρέπει να βρούμε τη «χρυσή τομή», ώστε να μην διαταραχθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες και να διατηρηθεί η αρμονία σε κάθε σχέση μας. Αυτό απαιτεί χρόνο και διάθεση να συζητήσουμε, να συνυπολογίσουμε και να ρίξουμε νερό στο κρασί μας, αν είναι σκόπιμο και μείνουν οι πάντες ευχαριστημένοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί εξασκήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες, τηρήστε την πολιτική ίσων αποστάσεων και -ξέρετε εσείς- με ένα ωραίο κομπλιμέντο και ένα χαμόγελο, όλους θα τους παίζετε στα δαχτυλάκια σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πολλά ζητήματα σχέσεων, οικογενειακά ή επαγγελματικά μπορούν να λυθούν, αρκεί να υπάρχουν ειλικρινείς προθέσεις και διάθεση διαλόγου. Τώρα, αν κάνετε και μια παραχώρηση για το «γενικό καλό» δε χάθηκε κι ο κόσμος.

Παρθένοι και Ιχθύες αφήστε το μυαλό σας να «παίξει» με τις πιθανότητες, πουλήστε ακριβά και ζυγίστε σωστά γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσετε αυτά που θέλετε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας.

Δίδυμοι και Υδροχόοι επικοινωνιακότατοι, χαμογελαστοί και γοητευτικοί, ψαρεύετε κομπλιμέντα και θαυμαστές και τρίβετε τα χέρια σας από ικανοποίηση.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved