Ζώδια Σήμερα 04/09: Αναζωπύρωση των παθών

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/09: Αναζωπύρωση των παθών

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο στα... τελευταία της θα συγκρουστεί με τον Άρη στον Κριό, οπότε η σεξουαλικότητα, αλλά και διεκδικήσεις, ζήλιες, ανταγωνισμοί θα αναζωπυρωθούν, δίνοντάς μας μια άλλη πλευρά του έρωτα, αυτή που καίει τα σωθικά και μας κάνει να χάνουμε κάθε ίχνος λογικής. Χωρισμοί και συμφιλιώσεις είναι επίσης πιθανά και κάτω από αυτές τις συνθήκες, οποιαδήποτε μονιμότητα ή σταθερότητας φαντάζει ανέφικτη!

Επιπλέον, στο χορό θα μπει κι ο Ερμής στην Παρθένο, αφού θα κάνει θετική όψη με την Αφροδίτη οπότε τα μηνύματα, τα... πεσίματα και τα υπονοούμενα δε θα λείψουν. Σίγουρα θα τραβάμε την προσοχή του αντίθετου φύλου, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγέλματα που είναι σχετικά με την επικοινωνία, το εμπόριο, τη διαφήμιση ή τον τομέα της ομορφιάς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί εξασκήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες, τηρήστε την πολιτική ίσων αποστάσεων και -ξέρετε εσείς- με ένα ωραίο κομπλιμέντο και ένα χαμόγελο, όλους θα τους παίζετε στα δαχτυλάκια σας!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο χάνεται και είτε υπάρχει ερωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να αποχαιρετήσετε... το δίκιο ή το μυαλό σας. Βγάλτε στο κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την ερωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα... δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες ντυθείτε, στολιστείτε και έξω από την πόρτα. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved