Ζώδια Σήμερα 02/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς-Τα σύννεφα φέρνουν βροχή!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς-Τα σύννεφα φέρνουν βροχή!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στους Ιχθύς και προσδίδει έντονα στοιχεία ερωτισμού και ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα, τα οποία όμως δε θα καταφέρουν να μας παρασύρουν για πολύ, αφού η πραγματικότητα είναι παρούσα και προσγειωτική. Από την άλλη, είναι και το τρίγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με τον Ήλιο στην Παρθένο, που θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά και θα δημιουργήσει τεταμένο κλίμα, αλλά και η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ξυπνήσει βαθιά συναισθήματα, να μας κάνει πιο απόλυτους, παθιασμένους και ζηλιάρηδες. Θέλουμε να αποκτήσουμε τα πάντα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα. Κι επειδή δύσκολα θα δεχτούμε «εκπτώσεις», το πιο πιθανό είναι να μπει ένα «τέλος» σε κάθε κατάσταση που δεν «περπατάει».

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, αλλά χρειάζεται να ξεχωρίσετε τη διαίσθηση από την ψευδαίσθηση γιατί αλλιώς θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μη μένετε στην αρχική σας εντύπωση. Ερευνήστε ανθρώπους και καταστάσεις και κάντε τις ανάλογες επιλογές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε απόλυτοι και θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπους, δημιουργούνται αισθήματα καταπίεσης και ασφυξίας. Πάντως προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved