Ζώδια Σήμερα 01/09: Φθινοπώριασε...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/09:  Φθινοπώριασε...

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον Ερμή στην Παρθένο να κάνει θετική όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που αυτόματα μας ωθεί στο να γίνουμε επιφυλακτικοί, παρατηρητικοί, διερευνητικοί και οξυδερκείς. Δεν ευνοείται ο αυθορμητισμός και οι παρορμήσεις, αντίθετα ό,τι πούμε ή κάνουμε πρέπει να είναι προϊόν πολύωρης σκέψης και να έχει συγκεκριμένο στόχο. Σημαντικές λεπτομέρειες ή στοιχεία θα μας διαφωτίσουν, βοηθώντας μας να κάνουμε μια σωστή επιλογή, να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις ή να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση που θα μας λύσει τα χέρια. Καλό φθινόπωρο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, ούτε και να αγχώνεστε, αφού θα έρθουν στην κατοχή σας πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν σε ένα προσωπικό σας θέμα. Λίγη υπομονή!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες επόμενο είναι, όταν ξεφεύγετε ή αφήνετε τους άλλους χαλαρούς, μετά να πληρώνετε τις συνέπειες ή να σας ζητούν και τον λόγο. Κρατήστε τον έλεγχο για να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μάθετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ώστε να αλλάξετε το παιχνίδι υπέρ σας είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό το μέρα.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved