Ζώδια σήμερα 31/08: Από απόσταση βλέπεις καλύτερα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/08: Από απόσταση βλέπεις καλύτερα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 31 Αυγούστου

Η Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να μας ξεκολλήσει, να μας απελευθερώσει από αρνητικά συναισθήματα και βάρη, δείχνοντάς μας έναν άλλο τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων που βιώνουμε. Να μας κάνει να αποστασιοποιηθούμε, όσο γίνεται, να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά και να καταλάβουμε ότι η ίδια η ζωή κρύβει αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα, γι’ αυτό όμως είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Το άγνωστο μπορεί να μας φοβίζει, όμως το να παραμένουμε συνεχώς στο ίδιο σημείο δεν μας κρατάει ασφαλείς και είναι ο φόβος η αιτία που δε ρισκάρουμε και δε αισθανόμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, ελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων και ο καθένας σας, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μπορεί να πετύχει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί/ες δε θα σας χαλάσουν το χατίρι!

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, το να επιμένετε να κάνετε το δικό σας και να μην μετακινείστε από τις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, είναι αιτία εντάσεων και στο επαγγελματικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε γιατί έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε όσα έχετε, υλικά ή ερωτικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να τα πάτε όλα ένα επίπεδο παραπάνω.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved