Ζώδια Σήμερα 30/08: Πονάνε όσοι αγαπάνε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/08: Πονάνε όσοι αγαπάνε

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 30 Αυγούστου

Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις και καταστάσεις που αφορούν στα ερωτικά, αλλά και οικονομικά μας ζητήματα. Είναι πιθανή μια προδοσία, το οριστικό τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας, να πικραθούμε ή να μας πάρει τελείως από κάτω η έκβαση ενός ειδυλλίου ή μιας υπόθεσης. Το πάθος και οι έντονες επιθυμίες και συναισθήματα που κυριαρχούν θα φέρουν εμμονές, ζήλιες, απολυτότητα, κτητικότητα και κατ’ επέκταση επεισοδιακούς τσακωμούς. Ένας έρωτας, επίσης, θα μας σημαδέψει και ακόμα κι αν βασανιζόμαστε, θα είναι δύσκολο να ξεκόψουμε.

Απογοήτευση και διάψευση προσδοκιών φέρνει επίσης η αντίθεση του Ερμή στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, όπως και λανθασμένες εκτιμήσεις και αποτελέσματα, αναβολές, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, βλάβες, αφηρημάδα, ψέματα και δικαιολογίες, όπως επίσης και ασυνεννοησία και ασάφεια, που θα δυσχεράνουν τόσο την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας, όσο και τις επαφές μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι Κριοί και Ζυγοί, αποδεχτείτε ότι μια σχέση ή συνεργασία έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και μην προσπαθήσετε να τη σώσετε γιατί θα πέσετε κι εσείς. Πάρτε το απόφαση ότι η κατάσταση δε σώνετε, βάλτε μια τελεία και προχωρήστε παρακάτω.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, η μέρα δε σας πάει καθόλου! Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας μπορεί να βιώσετε από περίεργες έως και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved