Ζώδια Σήμερα 27/08: Έρωτας «κλέφτης»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/08: Έρωτας «κλέφτης»

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 27 Αυγούστου

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς έρχεται να μας πάρει μακριά, που λέει και το τραγούδι, να μας ταξιδέψει σε ένα ιδανικό κόσμο, να μας κάνει να φανταστούμε, να ονειρευτούμε, να ελπίσουμε, να πιστέψουμε σε ένα θαύμα. Κι εμείς πρόθυμοι, θα ξεφύγουμε λίγο από την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό και να αναζητήσουμε το παραμύθι μας, γεμάτοι ρομαντική διάθεση και θετική ενέργεια και τάση να ομορφύνουμε τη ζωή μας, γεμίζοντάς την με αγάπη και τρυφερότητα. Ο έρωτας, σαν κλέφτης, μπορεί να τρυπώσει την καρδιά μας και να μας «φτιάξει» σαν χαρακτήρες, ώστε να ζήσουμε εμείς καλά κι οι υπόλοιποι καλύτερα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες μια ευχή σας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί! Αρκεί να πιστέψετε πολύ ότι και στις μέρες μας γίνονται θαύματα. Ο έρωτας πάντως είναι προ των πυλών.

Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι εύκολα μπορείτε να φέρετε με τα νερά σας τον οποιοδήποτε για να πετύχετε το σκοπό σας, αλλά και να αφεθείτε να σας παρασύρει το ρέμα και να πέσετε στα βράχια. Γι’ αυτό να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved