Ζώδια Σήμερα 25/08: Η τύχη σου χαμογελά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/08: Η τύχη σου χαμογελά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Αυγούστου

Tα πάντα θα είναι... μπόλικα σήμερα, σε σημείο υπερβολής, με την αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω, οπότε θα είναι δύσκολο να συγκρατηθούμε και να μην παρασυρθούμε στους πειρασμούς που μας περιτριγυρίζουν. Τάση στις γευστικές και ερωτικές απολαύσεις, σπατάλες και αγορές χρήσιμες και άσκοπες, διασκέδαση και επιπολαιότητες, ανεμελιά κι ανωριμότητα συνθέτουν το σκηνικό της ημέρα. Το σίγουρο είναι ότι θα την χαρούμε, θα γελάσουμε, θα αισιοδοξήσουμε και ίσως η τύχη μας χαμογελάσει με έξτρα χρήματα ή έναν καινούργιο έρωτα.

Από την άλλη, ο Ερμής στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, συμβάλλοντας κατά κάποιο τρόπο στο κεφάτο κλίμα με θετικές εκπλήξεις, απρόσμενα ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις. Μπορεί το πρόγραμμα που κάναμε να μην ισχύσει, αλλά για καλό θα είναι, οπότε δε θα μας πειράξει και πολύ.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι υπερβολές, η ανωριμότητα, αλλά και οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σας ή τη σχέση σας φαίνεται να σας ξεπερνάνε και δεν ξέρετε τι και ποιον να πρωτομαζέψετε. Ωστόσο, μετά από λίγο κι εσείς θα γελάτε με όλα αυτά, οπότε μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Αφήστε που μπορεί να έχετε και τα τυχερά σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, μη σας πιάνει το αχόρταγο. Πάρτε αυτά που σας προσφέρονται και μετά πηγαίνετε και για τα υπόλοιπα.

Ταύροι και Παρθένοι, εκπλήσσετε θετικά τους πάντες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό και το σύμπαν να σας εκπλήσσει φέρνοντας μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπική ή ερωτική σας υπόθεση.

Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, ένα «άντε πάλι» ενδεχομένως να το πείτε σήμερα, αφού το πρόγραμμά σας θα ακυρωθεί, άλλα θα ξεκινήσετε να κάνετε άλλα θα κάνετε, ίσως και πάνω στον εκνευρισμό σας να τσακωθείτε και στο σπίτι ή τη δουλειά.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved