Ζώδια σήμερα 24/08: Έχει κι η υπομονή τα όριά της

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/08: Έχει κι η υπομονή τα όριά της

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 24 Αυγούστου

Δύσκολη μέρα θα είναι η σημερινή, καθώς ο Άρης στον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, προκαλώντας προβλήματα και βάζοντας εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. Οφείλουμε να είμαστε, αρκετά προσεκτικοί, ψύχραιμοι και λογικοί γιατί οι παρορμητικές ενέργειες θα έχουν συνέπειες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναγκάζεστε να υποχωρήσετε και να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά και να μην τσακωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά όμως δε θα αισθάνεστε άσχημα.

Σκορπιοί, εσείς ελέγχετε το παιχνίδι και ό,τι θέλετε πολύ μπορείτε να το αποκτήσετε, αν χρησιμοποιήσετε το ένστικτο και την μεθοδικότητά σας, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό πεδίο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.

Κριοί και Ζυγοί η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved