Ζώδια σήμερα 23/08: Ανάγκες και πάθη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/08: Ανάγκες και πάθη

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 23 Αυγούστου

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Ζυγό, συνεχίζοντας να μας δίνει μαθήματα καλών τρόπων, κομψότητας και αρμονίας. Ωστόσο, με το τετράγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα έχουμε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Θα αντιληφθούμε έγκαιρα ότι χρειάζεται να κάνουμε και παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, βάζοντας τα πρέπει και πρώτα και εξαφανίζοντας τα θέλω μας, κάτι που βέβαια στην παρούσα φάση, είναι πιο εύκολο, από το να πάμε κόντρα.

Με το πέρασμά της στον Σκορπιό η μέρα θα πάρει διαφορετικό ύφος, πιο βαθύ, αλλά και πιο σεξουαλικό. Το πάθος κάνει την εμφάνισή του και τα συναισθήματά μας γίνονται πιο έντονα. Γινόμαστε απόλυτοι, τα θέλουμε όλα και αμέσως και δεν παζαρεύουμε τίποτα. Από την άλλη, έχουμε ισχυρή θέληση, επιμονή, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα και θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναγκάζεστε να υποχωρήσετε και να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά και να μην τσακωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά όμως δε θα αισθάνεστε άσχημα.

Σκορπιοί, εσείς ελέγχετε το παιχνίδι και ό,τι θέλετε πολύ μπορείτε να το αποκτήσετε, αν χρησιμοποιήσετε το ένστικτο και την μεθοδικότητά σας, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό πεδίο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.

Κριοί και Ζυγοί η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved