Ζώδια Σήμερα 22/08: Επιστροφή στην κανονικότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/08: Επιστροφή στην κανονικότητα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 22 Αυγούστου

Μετά τον Ερμή και ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στα εργασιακά μας, τις πρακτικές ανάγκες, στην οργάνωση και τον σχεδιασμό πλάνων της καινούργιας σεζόν, η οποία ξεκινά σε λίγο καιρό. Ακόμα κι αν είμαστε σε διακοπές κι αρνούμαστε πεισματικά να δεχτούμε ότι το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, το μυαλό μας δε θα ξεκολλάει από τις δουλειές, τις εκκρεμότητες και τις υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσουμε με το που θα επιστρέψουμε. Όσοι ήδη βρίσκονται στο πόστο τους θα πιάσουν τους κανονικούς τους ρυθμούς, καθώς έχουν πάρει απόφαση ότι γι’ αυτούς το καλοκαίρι έχει ήδη τελειώσει

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι βγαίνετε στο προσκήνιο και αναλαμβάνετε να φέρετε σε πέρας και το πιο δύσκολο έργο. Αρκετά χαλαρώσατε και ξεκουραστήκατε, τώρα είναι η σειρά σας να επιδείξετε τη συνέπεια, την εργατικότητα και τις ικανότητές σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε έχετε επιστρέψει, κάποιες δουλειές θα χρειαστεί να γίνουν ή να κλείσουν κάποιες υποθέσεις σας. Οργανωθείτε, λοιπόν, γιατί όσο τις αναβάλλετε τόσο θα μαζεύονται και μετά θα σας είναι πιο δύσκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είτε για επαγγελματικούς ή οικονομικούς λόγους είτε για ερωτικούς ή κοινωνικούς το να έχετε αυστηρά κριτήρια στα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν και να μη χαρίζεστε είναι απαραίτητο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved