Ζώδια Σήμερα 18/08: Έρωτας κόντρα σε κάθε λογική και πιθανότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/08: Έρωτας κόντρα σε κάθε λογική και πιθανότητα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 18 Αυγούστου

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σίγουρα δε μιλάμε για μια συνηθισμένη, αλλά για ιδιαίτερη μέρα, που θα μας βγάλει την τάση να αλλάξουμε, να ανανεωθούμε, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε διαφορετικές εμπειρίες τόσο στην ερωτική μας ζωή, όσο και στην εμφάνισή μας. Θέλουμε να διώξουμε τη βαρεμάρα, να αισθανθούμε ελεύθεροι και να διαλέξουμε αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι επίσης πιθανός ή κόντρα σε κάθε λογική και πιθανότητες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ταύροι, αν και «συνηθισμένοι» άνθρωποι, θα ξεφύγετε από την πεπατημένη κι ίσως εκπλήξετε ευχάριστα. Ένας έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, όσο δεν κάνετε αυτά που θέλετε πραγματικά, τόσο θα τα βιώνετε στο αρνητικό από την άλλη. Αν κάνετε εσείς την έκπληξη, θα βρεθείτε ένα βήμα πιο μπροστά.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες αναμένονται θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας, αλλά και απρόσμενα κέρδη που θα κάνουν το χειλάκι σας να χαμογελάσει.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved