Ζώδια Σήμερα 17/08: Έντονοι ρυθμοί και υψηλές ταχύτητες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/08: Έντονοι ρυθμοί και υψηλές ταχύτητες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 17 Αυγούστου

Η Δευτέρα μας θα έχει έντονους ρυθμούς και θα χαρακτηρίζεται από υψηλές ταχύτητες τόσο στις κινήσεις, όσο και στις αποφάσεις μας καθώς ο Ερμής στο Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Θα κάνουμε αγώνα δρόμου, ωστόσο θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας, ψώνια ή εργασίες, ενώ τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις μας θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ό,τι έχουμε, θα το πούμε ευθέως, η γλώσσα θα πάει ροδάνι, όμως καλό είναι να προσέχουμε, καθώς είναι πιθανά μικροατυχήματα και ζημιές, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, όπως επίσης και διαφωνίες ή τσακωμοί, αφού θα είμαστε στην πρίζα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί, θα βγάλετε την αλήθεια σας, θα πείτε χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε και δε θα μπείτε καν στη διαδικασία να αναλογιστείτε αν θα είστε αρεστοί ή όχι. Εσείς μέσα σας μια χαρά θα είστε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, προσέξτε τα νεύρα σας γιατί έτοιμοι είστε να αρπαχτείτε στη δουλειά ή το σπίτι σας και μάλιστα χωρίς σημαντική αιτία. Αφήστε που και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, νιώθετε ότι τίποτα δε σας σταματά, ωστόσο, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και κατευνάστε κάπως τις επιθυμίες σας γιατί κινδυνεύετε να βγείτε έξω από τα όριά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved