Ζώδια Σήμερα 11/08: Όπως θα παίρνω τις στροφές...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/08:  Όπως θα παίρνω τις στροφές...

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 11 Αυγούστου

Η Σελήνη, προχωρώντας στον Ταύρο, θα πέσει πάνω στον Ουρανό κι εκεί που ήμασταν πολύ σίγουροι για τα αισθήματά μας ή για ό,τι έχουμε πραγματική ανάγκη, θα αλλάξουν τα δεδομένα ή θα διαπιστώσουμε ότι κάτι δεν το θέλαμε όντως πολύ, απλά επιμέναμε για καθαρά εγωιστικούς λόγους, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό μας. Από την άλλη, μπορεί να δούμε ότι δεν κερδίζουμε τίποτα κι ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε, αν πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που γνωρίζαμε και πηγαίναμε μέχρι τώρα. Στο μενού της ημέρας πάντως περιλαμβάνονται και αντιδράσεις, τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αναζήτησης νέων συγκινήσεων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, εκεί που πηγαίνατε ευθεία, σίγουροι για το τι θέλατε και πώς θα το αποκτήσετε ίσως κάνετε αναστροφή ή περάσετε στην απέναντι πλευρά, αναθεωρώντας τα δεδομένα σας!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετή ξεροκεφαλιά και αντιδράσεις, είτε στη δουλειά είτε στη σχέση ή το σπίτι σας. Όσο προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτό που υποστηρίζετε εσείς είναι το σωστό, τόσο εντονότερα θα εναντιώνεται η άλλη πλευρά. Οπότε, υποχωρήστε!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν είστε σίγουροι για τίποτα. Ξαφνικά θα αναρωτηθείτε, αν θέλετε κάποιον/α ή κάτι γιατί έτσι, για επιβεβαίωση ή γιατί πραγματικά το έχετε ανάγκη ή έχετε αισθήματα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved