Ζώδια Σήμερα 10/08: Φορτισμένο κλίμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/08: Φορτισμένο κλίμα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ο Ερμής στο Λέοντα συγκρούεται σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας απρόσμενα γεγονότα και δυσάρεστες εξελίξεις ή ειδήσεις που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά μας. Προγράμματα και πλάνα «τινάζονται στον αέρα», κάνοντας δύσκολο να κρατήσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας, ενώ διάχυτος θα είναι ο εκνευρισμός, οι τσακωμοί εύκολοι για ασήμαντη αιτία, προβοκατόρικες ή παράλογες συμπεριφορές, που θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα. Επίσης, είναι πιθανή μια βλάβη στο μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς μας ή μια ξαφνική κι ανεπιθύμητη συνάντηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι προκαλείστε άγρια από ανωτέρους, τον/η σύντροφο ή την οικογένειά σας και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείτε και να μην ξεσπάσετε ή να μην το γυρίσετε κι εσείς στην επίθεση, βγάζοντας όλα όσα σκέφτεστε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί αρκεί μια κίνηση ή απόφαση της στιγμής, για να τα διαλύσετε όλα στα ερωτικά σας. Από την άλλη, είναι πιθανό κι ένα έκτακτο έξοδο, κυρίως αν είχατε κάνει πλάνο για το τι θα δώσετε και τι θα σας μείνει!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved