Ζώδια σήμερα 08/08: Το τώρα είναι που μετράει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/08:  Το τώρα είναι που μετράει

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 08 Αυγούστου

Η Σελήνη, από χθες, έχει περάσει στον Κριό, τροφοδοτώντας μας με ενθουσιασμό, δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας κι αν πριν ήμασταν σκεπτικοί, προσεκτικοί και είχαμε ενδοιασμούς, σήμερα, δε θα διστάσουμε καθόλου. Μάλιστα, θα βγούμε μπροστά, θα κάνουμε αυτό που θέλουμε, θα διεκδικήσουμε, θα πάρουμε πρωτοβουλίες, χωρίς να σκεφτούμε το αύριο, αφού το τώρα είναι που μετράει. Τα έντονα συναισθήματά μας είναι που μας κάνουν ασυγκράτητους και ενδεχομένως να «φοβίσουν» άλλους, που είναι πιο «άτολμοι» ή «αδύναμοι».

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και αν χρησιμοποιήσετε σωστά το δυναμισμό και το ταμπεραμέντο σας, θα πετύχετε ό,τι θέλετε και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένατε.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να ρίξετε ένα καβγά με ανώτερό σας, το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να βγάλετε αυτά που νιώθετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είστε ανυπόμονοι και θέλετε τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας ζητήματα να βρείτε μια λύση και να ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχύτερα. Αν είναι στο χέρι σας, θα τα καταφέρετε, αν όμως εξαρτώνται κι από άλλους, θα εκνευριστείτε

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved