Ζώδια Σήμερα 06/08: Κατέβασε ρολά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/08: Κατέβασε ρολά

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 06 Αυγούστου

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα βάλει τα δυνατά της να επανέλθει η γαλήνη και η ηρεμία στις ζωές μας και όχι μόνο, αλλά θα μας δείξει και τρόπους διαφυγής, ώστε να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας. Ίσως... εξαφανιστούμε για λίγο από το προσκήνιο, για να αποκτήσουμε και πάλι επαφή με τον εαυτό μας ή να χαθούμε στον κόσμο των ονείρων και να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας να μας ταξιδέψει όπου θέλει αυτή. Το να ανακτήσουμε τη θετική μας ενέργεια, να πιστέψουμε πάλι στο καλό και τη δύναμη της αγάπης και να αναπτερώσουμε το ηθικό μας είναι απαραίτητα για να έχουμε κάτι να κρατηθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες το να κατεβάσετε ρολά για να ηρεμήσετε και να αποτραβηχτείτε στον κόσμο σας είναι εύκολο, αλλά και απαραίτητο στην παρούσα φάση. Μετά όλα θα σας φαίνονται διαφορετικά.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το πώς βλέπετε εσείς την πραγματικότητα και πώς οι άλλοι είναι ένα θέμα κι αν δεν καταλάβετε ότι υπάρχει διαφορά αντίληψης, δε θα γλιτώσετε τις εντάσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι έτσι κι αλλιώς, τα χέρια σας είναι δεμένα και δε μπορείτε να κάνετε πολλά, οπότε η αδράνεια και η περισυλλογή σε αυτή τη φάση σας βολεύει.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved