Ζώδια Σήμερα 05/08: Να φανείς ανώτερος των περιστάσεων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/08: Να φανείς ανώτερος των περιστάσεων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 05 Αυγούστου

Ο Ερμής με αποφασιστικότατα, μοναδικό στιλ και πολύ τουπέ πατάει το πόδι του στον Λέοντα και αυτόματα μας γεννά την ανάγκη να ξεχωρίσουμε στον περίγυρό μας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να υποστηρίξουμε με θάρρος το δίκιο μας. Μας προτρέπει να μη σκύψουμε το κεφάλι, να δείξουμε ανωτερότητα, να κερδίσουμε το σεβασμό και την εκτίμηση, να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις ιδέες μας, να επιδείξουμε το δημιουργικό μας πνεύμα και να κερδίσουμε την προσοχή. Η μετριοπάθεια, η συστολή και η εσωστρέφεια είναι άγνωστες λέξεις για τον συγκεκριμένο Ερμή, γι’ αυτό θέλει να κάνουμε θραύση με την παρουσία μας. Άλλωστε τι να τα κάνεις τα προσόντα, αν δεν τα βλέπει κάνεις;

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται κάτι, εσείς όμως όχι μόνο δεν το αφήνετε να φανεί, αλλά ενθαρρύνετε κι άλλους να τολμήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Οπότε, πολλά μπορείτε να καταφέρετε.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι το ύφος σαράντα καρδιναλίων σίγουρα δε θα σας βοηθήσει στο να λύσετε οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, πόσο μάλλον η ισχυρογνωμοσύνη. Ρίξτε τους τόνους κι όχι λάδι στη φωτιά!

Κριοί, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι απαστράπτοντες και φουλ στην αυτοπεποίθηση, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον του κοινού και κάνετε συλλογή από καρδιές!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved