Ζώδια Σήμερα 04/08: Εκρηκτική ατμόσφαιρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/08: Εκρηκτική ατμόσφαιρα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 04 Αυγούστου

Πάνω που είπαμε ότι πέρασε η μπόρα και μπορούμε να ηρεμήσουμε και να χαρούμε τη μέρα μας έρχεται ο Άρης στον Κριό να κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, κάνοντας για μια ακόμα φορά την ατμόσφαιρα εκρηκτική! Γενικώς, θα επικρατεί ένας αναβρασμός, μια αναμπουμπούλα, ενώ θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις, που θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς εύκολα πιάνουμε φωτιά και ξεσπάμε με το παραμικρό. Από την άλλη, παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, όπως επίσης και ατυχείς καταστάσεις. Γι’ αυτό ας είμαστε ψύχραιμοι και ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το θυμικό μας, καθώς μια σπίθα είναι ικανή να προκαλέσει πυρκαγιά και να μη μείνει τίποτα όρθιο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι το περιβάλλον σας είναι εύφλεκτο και ηθελημένα ή άθελά σας μπορεί γίνουν όλα ρημαδιό με μια κίνησή σας! Αν δεν είναι αυτός ο στόχος σας, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα σημαντικά σας ζητήματα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved