Ζώδια Σήμερα 30/07: Κράτα μικρό καλάθι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/07: Κράτα μικρό καλάθι

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 30 Ιουλίου

Ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει κουμάντο, σήμερα, αφού πρώτα θα αντιπαρατεθεί με τον Δία στον Αιγόκερω, κάνοντάς μας αρκετά εξωστρεφείς και με διάθεση για κουβέντι, κουτσομπολιό και αστεία. Αρκετά θα είναι τα σούρτα-φέρτα μας, οι βόλτες και πιθανές οι ευχάριστες ειδήσεις ή συναντήσεις, όπως επίσης και οι υπερβολές, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί κάποια από αυτά που θα μας υποσχεθούν δε θα γίνουν, ενώ αυτά που θα ακούσουμε ίσως να μην ισχύουν.

Μετά, θα κάνει θετική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα λιγώσουμε! Μελιστάλαχτοι, ρομαντικοί, γλυκύτατοι και ονειροπόλοι, θα προσπαθήσουμε να δούμε μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων, ενώ ηθελημένα θα σκεφτόμαστε τα θετικά κι όχι τα αρνητικά. Η διαίσθησή μας, ωστόσο, θα είναι ισχυρή και η τάση μας να χαλαρώσουμε μυαλό και σώμα μεγάλη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην παρασύρεστε το συναίσθημα της στιγμής και τάζετε ή υπόσχεστε διάφορα γιατί αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες και τίποτα από αυτά να μην ισχύει! Αρκεστείτε στην καλή προαίρεση και συγκρατήστε το στοματάκι σας για να μην κατηγορηθείτε μετά για ασυνέπεια.

Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, φροντίστε τα λόγια να συνοδεύονται από πράξεις γιατί το «δούλεμα» είναι πιθανό. Κάντε και ένα reality check καλού-κακού γιατί ο Μανώλης με τα λόγια...

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εσείς είστε οι καλύτεροι του χωριού. Όλα πάνε πρίμα στα ερωτικά και τα οικονομικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και τις ευκαιρίες σας να ζήσετε κάτι μοναδικό, που θα σας συγκινήσει.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved